İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Ekranların beğenilen gösterisi Güldür Güldür Show, 29 Mayıs Perşembe günü Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda İzmirli sevenleriyle ilk kez buluşacak. Birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirecek.

Tolga Çevik'in 10. sezonunu geride bırakan projesi, 20 Haziran Cuma Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak. 2013-2014 sezonunda 20.000'i aşkın seyirciyle buluşan ve ekranda da milyonları kahkahaya boğan Tolga Çevik, tamamı doğaçlama gösterisinde, yönetmenin talimatıyla kılıktan kılığa girdiği, maceradan maceraya koştuğu "arkadaşım" karakteri ile sahneye çıkıyor. Oyuncuya sahnede Ezgi Mola ve piyanist Özer Atik eşlik ediyor.

Gösteride yönetmen karakterini de Fırat Parlak canlandırıyor.

2014 Kış dönemine damga vuran BKM'nin gişe rekortmeni komedi filmleri olan Hükümet Kadın 3, Düğün Dernek, Patron Mutlu Son İstiyor ve Eyyvah Eyvah 3 yerel yönetimler işbirliği ile ücretsiz olarak seyirciler ile buluşacak. Nostaljik Açık hava sineması tadında olacak gösterimler sokakta çiğdem ve gazoz eşliğinde yapılacak.

Amaçlarının İzmirlilere Keyifli saatler geçirtip günlük hayatın stresinden uzaklaştırmak olduğunu vurgulayan Erhan Gölbey "Amacımız İzmir'i eğlendirmek" dedi.
Editör: TE Bilişim