Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Hafta sonunda yapılacak karşılıklı seferler için belirlenen ücret tam 10 TL, öğrenci 6 TL olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dış körfeze açılarak ilk seferini yerli ve yabancı turistlerin adeta akınına uğrayan Foça ilçesine yapacak. İlk seferin 31 Temmuz Cumartesi günü başlayacağı duyulurken, İzmir Büyükşehir Foça Belediyesi’nin iskelesinde yeni gemilere uygun yapılanma gerçekleştirdi. Hafta sonu karşılıklı olarak yapılacak seferler, sabah saat 08.00’de ve 18.00’de Karşıyaka-Konak-Foça güzergahı ile yapılırken, Foça’dan kalkışlar ise 10.05 ile 20.05’de gerçekleştirilecek. Seferler için ücretler ise, tam 10 TL, öğrenci ise 6 TL olarak belirlendi.

Öte yandan Foça’ya deneme seferi yapan İZDENİZ ekibi, ilçede coşkuyla karşılandı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile birlikte iskelede bekledikleri gemi personelini alkışlarla karşılayan Foçalılar, yaşadıkları büyük mutluluğu dile getirdi.

İlçelerinin tarihi günlerden birini yaşadığını söyleyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, denizyolu ulaşımının ilçeleri açısından önemli bir yatırım ve çok önemli bir hizmet olduğunu belirterek, “Foçalılar olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. İlçemize hizmetin farklı bir bakış açısı noktasında olması gerektiğini hep düşünmüşüzdür. Çünkü Foça denizci kenti.

Bu anlamda İzmir Büyükşehir Belediyemiz yaptığı yatırımlarla beraber bu çıtayı inanılmaz bir noktaya getirdi” dedi. 
Editör: TE Bilişim