Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
“Olmazsan Olmaz” isimli şarkısıyla çıkış yaparak müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan ünlü yıldız, 19 Haziran Pazar günü saat 16.00’da şarkılarını İzmirli babalar için seslendirecek. 

İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, Babalar Günü için babalar ve ailelerini bir araya getirecek müzik dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Pop müziğinin taze ismi Güliz Ayla konseri ile Babalar Günü’nün vazgeçilmez adresi yine Optimum olacak.

Güliz Ayla’nın birbirinden güzel şarkılarını seslendirdikten sonra sevenleri için imza dağıtıp hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirecek.

HEM BABALARIN HEM AİLELERİN YÜZÜ GÜLECEK
Kaliteli ve hesaplı alışverişin adresi İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi hem babaların hem de ailelerinin yüzünü güldürecek dev bir araç kampanyası ile Babalar Günü’nü kutluyor.

Babalar Günü’nde hediyelerini İzmir Optimum’dan alanlar, çekilişle hediye edilecek son model jeep kazanma şansını yakalıyor. İzmir Optimum Outlet AVM’den 1 Nisan-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Jeep Renegade 1.6 Longitude kazanma şansını yakalıyor.

Her 125 TL’lik alışverişe yeni bir çekiliş hakkı kazanan İzmirliler bu Babalar Günü’nde hem kendilerini hem de babalarını mutlu etme fırsatını yakalıyor.
Editör: TE Bilişim