İzmir Polisinden Uyuşturucu Vurgunu İzmir Polisinden Uyuşturucu Vurgunu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelliler ve aileleri için kurduğu iftar sofrasında 3 bin 850 konuk ağırladı. Gecede, çölyak ve fenilketonüri hastaları için de özel menüler hazırlandı. “Engelsiz sofra”da masaları dolaşarak konuklarıyla tek tek ilgilenen, onlarla hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Kocaoğlu, “Kardeşçe yaşamamızın önündeki engelleri hep birlikte kaldıracağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin ilkinde çok özel konuklarını ağırladı.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun da katıldığı iftar yemeğine 106 dernekten, 3 bin 850 engelli ile aile fertleri katıldı. Bu "engelsiz iftar", aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan’daki ayında bugüne kadarki en büyük daveti olarak kayıtlara geçti. İftar yemeğine katılan çölyak ve fenilketonüri hastaları için ise özel menü hazırlandı. 

Gece boyunca konuklarıyla neredeyse “tek tek” ilgilenen Başkan Aziz Kocaoğlu, istekleri dinledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Kocaoğlu, işitme engelliler için işaret diline çevrildiği konuşmasında, Ramazan ayının kentimize ve ülkemize huzur ve barış getirmesini dileyerek, “Bütün hemşerilerimize eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. Ama engelli dostlarımızın, kardeşlerimizin arkadaşlarımızın elbette ayrı bir değeri, ayrı bir önemi var” dedi.

 
Editör: TE Bilişim