Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti
Şenlikte anaokulu ve ilköğretim öğrencileri konuk edilecek, uzman kişiler ve akademisyenler “Denizler Neden Temiz Olmalı” ve “Denizlerin Önemi ve Korunması” konularında söyleşi gerçekleştirecek.

Dev Ajans tarafından düzenlenen “2. Minik Denizciler Şenliği” sırasında balık ekmek ve deniz ürünleri ikramları yapılacak. Şenlikte, minik denizciler için çeşitli yarışmalar, aktiviteler ve oyunların yanı sıra deniz temalı fotoğraf sergileri yer alacak, Sinevizyon’da belgeseller ve çizgi filmler gösterilecek. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, “Bu yıl ikincisi düzenlenen Minik Denizciler Şenliği ile denizi koruyan ve denizlerimizin önemini bilen kuşaklar yetiştirilmesine yardımcı oluyoruz. Bu sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde minikler küçük yaşlarda aldıkları eğitimi yaşam boyu sürdürecekler ve bu bilinç ile hareket edecekler” dedi.

Şenlikte gün boyunca çeşitli etkinlikler de düzenlenecek. Ege Üniversitesi Sualtı Topluluğu ve Çocuk Tiyatrosu Gösterileri, Uzaktan Kumandalı Tekne Yarışması, Korsan Sandığında Deniz Canlılarını Tanıma Etkinliği, Deniz Temalı Resim Etkinliği (Benim Denizim Temiz), Gemici düğümleri atma eğitimi ve Şişme Havuzda Bot Gezintisi gibi aktiviteler yer alacak. Ayrıca; DTO İzmir Şubesi Fotoğraf Yarışması ve Kameramla Denizde Fotoğraf Sergisi de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Editör: TE Bilişim