Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması
Bornova ilçesinde bir kişiyi kazdığı çukura uyuşturucu saklarken yakalarken, Buca ilçesinde de boş şampuan kutusunda çime gizlenmiş 300 gram eroin ele geçirdi, olayla ilgili 3 kişiyi yakaladı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, H.Y.(40) isimli şahsın Bornova ilçesinde bir iş yerinde uyuşturucu sakladığı ve piyasaya süreceği bilgisini aldı. Narkotik ekipleri yaptığı baskında, H.Y.’i iş yerinin yanındaki metruk binaya girdiği esnada yakaladı. Metruk bina içerisinde yapılan aramada 3 metre derinliğinde kazılmış çukur içerisinde 8 kilo esrar ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli H.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
BOŞ ŞAMPUAN KUTUSUNDA EROİN BULUNDU
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde 20 yaşındaki S.Y.’nin uyuşturucu sattığı bilgisi üzerine şahsı takibe aldı. Polis ekipleri, 2 kişinin söz konusu adresin karşısında bulunan boş arsadaki çimlerin arasına bir nesne bıraktıklarını görmesi üzerine harekete geçti. Operasyonla F.F.(20) ve H.Ö.(20) ile arama yapıldığı esnada boş arsa karşında bulunan sokağa doğru kaçan S.Y. yakalandı. Boş arsada yapılan aramada boş şampuan kutusu içerisinde 300 gram eroin ele geçirildi. Emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edilen S.Y, F.F. ve H.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Editör: TE Bilişim