İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
 Sektörün seçkin firmaları SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri katılımları için son hazırlıklarını yapıyor. SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri 14 Aralık Cumartesi günü İzmir Uluslar arası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda başlayacak.

Organizasyon kapsamında sektörde faaliyet gösteren 240 seçkin firma stand açacak. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan binlerce hediyelik eşyanın tanıtımı ve sıcak satışı 17 gün boyunca devam edecek. Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde sahiplerine hediye edilecekleri günü bekleyecek.





Herkesim ve keseye hitap eden hediyelik eşyaların 17 gün boyunca İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda olacağını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, her yıl çıtası yükselen SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ni 24. kez açacaklarını ifade etti. Gençer organizasyon hakkında şu bilgileri verdi:

“SOUVENIR Hediyelik Eşya günleri Egelilerin büyük ilgi gösterdiği bir organizasyon. Çeyrek asra yaklaşan tarihinde her yıl çıtasının yükselmesi ilgiyi bu denli arttırdı. İzmir’in her yerinden kolay ulaşım, sıcak bir ortamda, tek çatı altında, eğlenceli bir alışveriş ziyaretçilerimizi memnun ediyor.

Kaliteli, birbirinden özel, binlerce hediyelik eşya seçeneğinin hesaplı fiyatlara sunulması bizler kadar katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizi mutlu ediyor. Hediye verirken yaşayacakları hediye ararken de yaşayabilecekleri ortamı oluşturmanın haklı onurunu yaşıyoruz.



Ziyaretçi ailelerimizi ve özelliklede geleceğimizin teminatı çocuklarımıza eğlenceli vakit geçirecekleri tiyatro gösterileri ve etkinlikler organizasyonumuz kapsamında gerçekleşecek. Hediye ararken alanda uzun süre geçiren vatandaşlarımız yöresel lezzetlerle de tanışacaklar. Bazı firmaların farklı illerde çadıra taşıdıkları indirim günlerini biz SOUVENIR kapsamında gerçekleşecek Altın ve Pırlanta Outlet Günleri’ne dahil ettik.

Yüzde 60’a varan indirimlerle sevdiklerine altın ve pırlanta hediye etmek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir kapı açmış olacağız. Bu alanda yaşanabilecek izdihamları önlemek için tüm tedbirleri almak için çalışıyoruz. Sevdiklerini bir hediye ile gülümsetmek isteyen halkımızı organizasyonumuza bekliyoruz.”


ALTIN VE PIRLANTA TAKIDA KAPIŞ GÜNLERİ VAR

İzmir’in ürün bazında en değeli organizasyonu JEWEX Kuyumculuk ve Saat Fuarı’nı düzenleyen Gençiz Fuarcılık sektör ve halkın talepleri doğrultusunda SOUVENIR’a Altın ve Pırlanta Outlet Günleri’ni yapma kararı aldı. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1B nolu sergi salonunda gerçekleşecek olan Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık’ta başlayacak. 6 gün sürecek organizasyon kapsamında 15 firma stand açacak.



Farklı ayarlarda altın ve pırlanta takıların özel koleksiyonları büyük indirimlerle halka az edilecek. Yıl bazında altındaki yüzde 20’lik fiyat düşüşü de dikkate alındığında SOUVENIR Altın ve Pırlanta Outlet Günleri’nde yüzde 60’a varan indirimler yapılacak.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri 14-30 Aralık tarihinde 11:00-22:00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. 1B nolu salonunda 24-29 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri ise saat 11:00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek.
Editör: TE Bilişim