Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Bülent Delican, parti yönetimiyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretin gündemini 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi’nin olanaklarının seçime giren bütün siyasi partilere eşit şekilde açık olduğunu belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, “Türkiye genelinde yarın bütün adaylar belli oluyor.

Tüm siyasilere, tüm partilere seçim sürecinin hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi yine centilmence, hoşgörü içerisinde, tatlı rekabetle, zaman zaman esprilerle seçim sürecini İzmir’e yakışır bir şekilde taçlandıracağımıza inanıyorum. Türkiye genelinde özellikle İzmir’de sıkıntısız bir seçim sürecinin yaşanması dileğim. Şu anda İzmir Büyükşehir Belediyesi koltuğunda biz oturuyoruz ama Belediye’nin salonları, her türlü olanağı seçime giren bütün siyasi partilerimizin kullanımına açıktır.

Salonlarımız, ne olanağımız varsa hepsi bütün partilerimizin eşit olarak emrindedir. Partiler kamu görevi yapıyor, biz de kamu görevi yapıyoruz. Onun için hep birlikte ahenk içerisinde, kırmadan dökmeden başarılı bir seçim sürecini geçirelim” diye konuştu. 
Delican’dan Fuar İzmir teşekkürü
Fuar İzmir’i kente kazandırdığı için Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür eden Delican ise şunları söyledi:
“Sayın başkanımızla 2004-2009 yılları arasında çalışmalarımız oldu. O dönemde de eleştirilerimiz oldu. Ama hiçbir zaman kişiye, kendisine eleştiri yapmadık. Konular üzerine eleştirilerimiz oldu. Aziz Bey de bunları her zaman olgunlukla karşıladı. İzmir’de yine bu sürecin devam etmesini istiyoruz. İzmir, hoşgörü dili her zaman hakim bir şehirdir. Bu hoşgörü dilini bozmadan, ılıman bir iklimde bu seçimi hep birlikte yaşamak istiyoruz.

Bundan önce de Sayın Binali Yıldırım ile yapılan o seçimde, Sayın Aziz Kocaoğlu o iklimi korumayı başardılar. İnşallah bu devam edecektir. İzmir’de kendi öz dinamiklerine uygun, güzel bir seçim olur temennisindeyiz. Özellikle bu ziyaretimiz, bize yapılan hayırlı olsun ziyaretinin bir karşılığıdır. Çok teşekkür ediyoruz.

İzmir’e yapılan her şeyde sayın başkanımızın yanında olacağımızı defalarca belirttik. Ayrıca o güzel fuarın açılışında da oradaydık. Kendisine İzmir adına çok teşekkür ediyorum. İzmir için önemli bir yatırım yapıldı. İnşallah bundan sonra İzmir adına daha büyük yatırımlara imza atılır.”

Editör: TE Bilişim