İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 İzmirlilerin yıl boyu heyecanla beklediği moda ve indirimli alışveriş gecesi “Night Out Shopping” ile Alsancak alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası oldu. İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının tanınmış isimlerini de bir araya getiren Night Out Shopping Gecesi’ne Konak Belediyesi ve Dora Dergisi ev sahipliği yaptı. 


Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Dora Dergisi İmtiyaz Sahibi Ceren Ağca, One Night Shopping’e damgasını vuran defilesiyle Ertan Kayıtken, Türkiye'nin en meşhur terzi yamağı Barbaros Şansal, BKM'nin sevilen oyuncusu Metin Yıldız ve birçok tanınmış oyuncunun katıldığı gece, İzmir’de yeni yıl coşkusunu doruğa taşıdı.



Sunuculuğunu Volkan Severcan’ın üstlendiği One Night Shopping, 180 metrelik dev podyumuyla beklentilerin ötesine geçti. Etkinliğin en büyük destekçisi Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in özgürlüğü, çağdaşlığı sokaklarda yaşatan bir kent olduğunu vurgulayarak, “Bu etkinlik aslında biraz da İzmir’in özgürlüğünü, çağdaşlığını daha ileri taşımak için bir sembol oluyor.
Yeni yıl öncesinde de bir parça esnafımıza katkı, bir parça birbirimizle kucaklaşma, bir araya gelme fırsatı oldu. İzmir özgürce bir arada yaşamayı seven bir kent. Biz işte böyle, her fırsatta bir araya gelip kucaklaşarak bunu yaşatacağız.” dedi.



PODYUMDA BİR VİRTÜÖZ

Alsancak’ın moda merkezi Kültür Mahallesi’ndeki yedi sokak üzerinde tanınmış markaların indirim stantları kurulurken Konak Belediyesi’nin ışıklandırdığı sokaklar İzmirlilerin akınına uğradı. Ünlü modacı Ertan Kayıtken’in kreasyonundan oluşan defile ise geceye damgasını vurdu. Şenay Akay, Chloe Loughan, Irmak Atuk, Ebru Öztürk, Didem Soydan gibi Türkiye’nin önde gelen mankenleri 180 metrelik podyumda yürüdü. Defilede ünlü keman virtüözü Giselle Tavilson kemandaki ustalığının yanı sıra, güzelliğiyle de göz kamaştırdı.

ENGELSİZ YAŞAM İÇİN

Adını sadece alışverişle değil, yaşama değer katan sosyal sorumluluk projeleriyle de duyuran Night Out Shopping, bu yıl “Engelsiz Yaşam”a desteğiyle dikkat çekti. Alsancak sokaklarına yerleştirilen “Siz hiç gözleriniz bağlı annenizi görmeyi denediniz mi?” fotoğraf sergisi ile “Engellere rağmen engelsiz yaşam” mesajı verildi.



SINIRSIZ ALIŞVERİŞ, SINIRSIZ EĞLENCE

Gecenin geç saatlerine kadar süren Night Out Shopping kapsamında 1379, 1380, 1381, 1382, 1383, 1386 ve 1387 sokaklar ile bu sokakların bağlandığı ana arterler olan Mustafa Bey, Plevne, Talatpaşa, Cumhuriyet ve Atatürk cadde ve bulvarları üzerindeki mağazalar yüzde 70’e varan indirimlerle müşteriyi alışverişe davet etti. Night Out Shopping gecesinde dileyenler Bingo oyununu oynadı. Oyunun birincisi İtalya tatilini kaparken, elde edilen gelir de Dora Magazin Korusu’na giderek doğaya katkı koydu.

Konak Belediyesi Roman Bandosu, Mustafa Bey orkestrası, İzmir Ekonomi Üniversitesi Ritim Grubu, DJ David Şaboy ve Funky C; Positive Life performansları, Arda Türeğin canlı performansı, Flash Mobe ve Zumba gösterileri, renkli atmosferle alışverişi tam bir keyif haline getirdi.

Editör: TE Bilişim