Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle İzmir alışveriş dünyasına yeni bir enerji katan İzmir Optimum Outlet, 25 yıldır bir Türk Markası olarak dünyada sayısız başarılara imza atan Best Model’i ağırlıyor. Haziran ayında Bulgaristan’da yapılacak Best Child Model of The World yarışmasının dünya finaline Türkiye’den gönderilecek çocukların İzmir seçmeleri İzmir Optimum Outlet’te yapılacak.
Türkiye’de 25 yıldır sadece 15-24 yaş arası mankenler arasında yapılan Best Model of Turkey 4-8 yaş arası ve 9-14 yaş arası grupların da eklenmesiyle artık 3 farklı kategori de düzenleniyor. 1 Haziran’da Bulgaristan’da yapılacak Best Child Model of The World yarışmasının dünya finaline Türkiye’den gönderilecek çocukların seçmeleri Mersin, Ankara, Bursa ve İstanbul’da yapılan 2 binin üzerinde başvurudan sonra İzmir’de gerçekleşecek. Erkan Özerman’ın da katılacağı İzmir Seçmeleri 21 Nisan 2013 Pazar günü, saat 15:00’te İzmir Optimum Outlet’te gerçekleşecek.
4-8, 9-14 yaş grubu prens ve prenses adayları finale kalabilmek için Best Model of The World Yarışmaları Kurucu Başkanı Erkan Özerman, Best Child Model Türkiye Koordinatörü Ataberk Oral, Yerli Paris Hilton Model Ece Filiz ve İzmir Optimum Outlet AVM Müdürü Hilmi Noyan’dan oluşan jüri üyelerinin karşısına çıkacak.

BİRİNCİLER DÜNYA FİNALİNE GİDECEK
Finale kalacak 16 kız ve 16 erkek çocuk Erkan Özerman başkanlığındaki profesyonel jüri karşısına çıkacak ve jüri her bölgenin birincisini belirleyecek. Finalde belirlenecek birinciler 1 Haziran 2013 tarihinde Bulgaristan’da yapılacak “Best Child Model of The World” dünya finaline katılmaya hak kazanacak. Başvuru ve bilgi için facebook.com/BestModelCocuk, www.bestmodelcocuk.com ve 0216 463 45 35 nolu telefondan öğrenilebiliyor.

Editör: TE Bilişim