İzmir’de kaliteli ve keyifli alışverişin merkezi İzmir Optimum’un, BMW 418i Gran Coupé kazandıran kampanyası sonuçlandı. Kampanyanın talihlisi, 30 yaşındaki Tabibe Çetin oldu. Düzenlediği çekiliş ve kampanyalarla ziyaretçileri için alışveriş keyfini ikiye katlayan İzmir Optimum, bu kez genç endüstri mühendisini hayallerine kavuşturdu.

İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı

Optimum’da Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte heyecan doruğa çıktı. Optimum ziyaretçilerinin de büyük ilgi gösterdiği çekiliş sonucunda, BMW 418i Gran Coupé, Tabibe Çetin’in oldu. Genç kadın, Optimum’dan alışveriş yaparak ayaklarını yerden kesen sıfır kilometre BMW 418i Gran coupé otomobil kazandı.

İki elektrikli scooter da sahiplerini buldu

Kampanyada ayrıca çekilişle iki ziyaretçiye de City Coco elektrikli scooter hediye edildi. Bu hediyelerden biri güvenlik görevlisi olarak çalışan Cengiz Sezer’in, diğeri ise Gaziemir’de yaşayan ev hanımı Deniz Otu’nun oldu.

Optimum’un sürprizleri devam edecek

Optimum yöneticileri, kampanyaya gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek yeni yılda da sürprizlerin devam edeceğinin müjdesini verdi. Aracını teslim alan Tabibe Çetin ise çok mutlu olduğunu söyleyerek Optimum yönetimine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim