Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 İzmir Ticaret Borsası organ seçimleri yoğun bir katılımla düzenlendi. Seçimlerde, 19 meslek grubunu temsilen 125 meslek komitesi üyesi ve 53 meclis üyesi belirlendi. Bin 793 üyenin seçme seçilme hakkına sahip olduğu seçim, 10.00 ve 16.00 saatleri arasında yapıldı. 19 meslek grubu için borsa binasının tüm katlarında 19 sandık kuruldu.
Seçim sonrası medya mensuplarına bir açıklama yapan İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Keyifli, adeta bir şölen, bayram havasında bir seçim geçirdik. Gerginlik yaşanmadı. Borsa tarihinde en çok katılımın olduğu bir seçim, rekabetçi ve demokratik ortamda gerçekleşti. Seçime olan büyük ilgi, borsayı iyi bir noktaya getirdiğimizin bir göstergesidir. Üyelerimize, destek veren dostlara, basınımıza, İzmirlilere teşekkür ederiz” dedi.
Meslek komitesi seçimlerinden sonra yönetim kurulu başkanlığına adaylık konusunda kararını açıklayacağını hatırlatan Kestelli, “Meslek komitesi seçimlerini kazandık. Dolayısıyla yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Meclis üyelerinden başka adaylar da olabilir. Yönetim kurulumuz ağırlık olarak meclise girdi. Bu sonuç, üyelerimizin bize güvenini gösteriyor. Bunun bilinciyle göreve devam edeceğiz. Görev yaptığımız 4 yılda borsayı iyi bir yerlere getirdik, ikinci dönemimizde tecrübemizle daha iyi hizmetler vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim