İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 İzmir bugün yine kabusu yaşadı. Yazın kavurucu sıcağından bunalan İzmir'e yağmur yağacağı haberi sevinçle karşılanırken, yağan yağmurun şiddetinin şehri esir alması hayatı felç etti.

Beklentileri kabusa dönüştürdü. Birçok yerde yollar göle dönerken Konak'ta yolda kalan arabaya yardım etmek isteyen 17 yaşındaki Ü.Ö bir anda kendini sel sularında buldu. Sel sularının yüksek olmamasına rağmen kayarak altına girdiği kamyonetin altında sıkışan genç boğularak yaşamını yitirdi. 

Öte yandan İzmir'in bir çok yerinde ise yollar göle dönerken Yetkililerin çözüm olarak yaptığı logarlardan pis suların fişkırması sonucu yollar ve caddeler pis kokulu sularla kaplandı. 

Logarların tıkanması sonucu yollarda trafik tıkanırken yollarda uzun kuyruklar oluştu. Öğlen saatlerinde yemek için dışarıya çıkan çok sayıda kişi sırıl sıklam ıslandı. Yaz olduğu için şemsiye ve kışlık kıyafet giymeyen İzmir'lilere büyük sürpriz oldu. Yağmur akşam saatlerine kadar sürerken İzmir haber ajansı olarak şehrin bazı yerlerinde çekim yaparak yağmur ve sonrasını sizlere yansıttık. 
Editör: TE Bilişim