Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması
 2013'ü DJ Berna Öztürk'le uğurlayan İzmirliler, 2014'ü coşkuyla karşıladı.

DJ Berna Öztürk’ün hareketli parçalarıyla ısınan İzmirliler, saat 22.30’da Teoman’ın sahneye çıkmasıyla adeta coştu. Rüzgar Gülü adlı sevilen şarkısıyla İzmirlilere ‘merhaba’ diyen Teoman, yeni yıla İzmirlilerle girdi.




İzmirliler 2014’te Cumhuriyet Meydanı’nda Teoman ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte girdi. 
İzmirliler Teoman konseriyle coşarken yeni yıla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun konuşması ve Teoman’ın ‘Mavi Mavi’ şarkısıyla girdi. Kocaoğlu’nun geri sayımının ardından 2014’e ‘merhaba’ diyen İzmirliler, havai fişek gösterileriyle de görsel bir şölen yaşadı.


Geri sayım öncesi alanda bulunan kalabalığa seslenen Kocaoğlu, “Sevgili İzmirliler 2013 yılını acısıyla tatlısıyla bir iki dakika sonra geride bırakacağız. 2013 yılını en önemli olayı gençlerin yarattığı Gezi direnişidir.

Tüm Gezi direnişçilerini canı gönülde kutluyorum. 2014 yılında her şeyin gönlünüzce olduğu ve daha rahat, daha huzurlu, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, ötelemeden yaşayacağımız bir Türkiye istiyoruz. Adaleti herkese istiyoruz. Barış istiyoruz” dedi. 

Ardından Teoman Mavi Mavi adlı sevilen şarkılarını havai fişek gösterileri eşliğinde İzmirlilere söyledi. 

SİMİT ARABASI YANDI

Öte yandan, 2014'ün ilk dakikalarında ise yol üzerinde bulunan bir simit arabası bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Simit arabasında tüpün bulunması vatandaşların korkuya kapılmasına neden oldu. Bu sırada aracındaki yangın söndürme tüpüyle imdada koşan bir vatandaş, simit arabasındaki alevleri söndürdü. Polis ekipleri ise olası bir duruma karşı güvenlik önlemleri aldı.




Editör: TE Bilişim