Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
Annesi Leman Çağaşlılar'ın tedavi gördüğü hastanede tanışarak arkadaşlık kurduğu Şaban U'nun tecavüzüne uğradıktan sonra evlenen Perihan U, 6 aylık bebeği minik Betül ile zor günler yaşadığını söyledi. Eşinin evlenmeden önce tecavüzüne uğradığını söyleyen Perihan U; şöyle konuştu: "İki yıl önce tanıştığım eşim flört dönemimizde beni evine davet etti. Meşrubatımın içine kattığı ilacın etkisi ile bayılmışım ve bana zorla sahip oldu. İlerleyen zamanda hamile olduğumu öğrendim ve durumu aileme anlattım. Şikayetçi olmak üzereyken dayısı ve teyzesi ile birlikte evimize gelerek 'Ciddi düşünüyorum. Kızınızla evleneceğim' dedi. Ardından 1 ay nişanlı kaldım. Daha sonra tüm masraflarını annemlerin karşıladığı düğünümüzü yaptık. Düğün günümden 1 gün sonra beni yarı baygın halde annemlere getirerek; 'İşe gidiyorum akşama gelip kızınızı alacağım' demiş. 3 aylık hamileydim beni bırakıp gittiğinde. Şu an bir çocuğunun olduğunu biliyor. Ancak, 1 yıldır kendisinden haber alamıyoruz."
Kızını büyük umutlarla evlendirdiğini söyleyen anne Leman Çağışlılar ise damadına annelik ve babalık yaptığını belirterek kendilerine yapılanın haksızlık olduğunu söyledi. Kızının perişan olduğunu söyleyen anne Leman Çağışlılar; sözlerini şöyle sürdürdü: "Bize hiç kimsesinin olmadığını ve kızımı çok sevdiğini söyledikten sonra şikayetten vazgeçtik. Kızım da seviyor diye saygı duydum. Damadımı yavrum diye bağrıma bastım. Benim kızım sevdi diye suç mu işledi. Biz ne hata yaptık."
Damadının gelip eşine sahip çıkması gerektiğini anlatan Çağışlılar, sözlerini şöyle tamamladı: "Sonradan öğrendik ki başka köylerde iki tane daha gayrimeşru çocuğu varmış. Kızımla nişanlıyken de başka bir kadınla yaşıyormuş. Kızımın elindeki kınası kurumadan; 'İşe gideceğim' bahanesiyle evime getirdi. Bizim gururumuzla oynadılar. Mart ayı ile birlikte tam 1 yıl olacak ve kendisinden haber alamıyoruz. Birkaç kez telefonla aradı ve 'kızınızı başınıza çalın' diyerek bizi tehdit etmeye başladı. Neden böyle oldu anlamadık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz."


Editör: TE Bilişim