Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
 Kalkan, hedeflerinin İzmir’den 1 milyon oy almak olduğunu yineledi. 
İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, seçim çalışmaları doğrultusunda Karabağlar’da mahalle başkanları ile akşam yemeğinde buluştu. Binali Yıldırım’ın Karabağlar’ı kendisine zimmetlediğini ifade eden Kalkan, "Allah kısmet ederse 15 gün içinde Karabağlar’ın içinden çıkmış tek milletvekili olacağım. Halkın içinden çıkmış biri olarak sizleri Ankara’da temsil edeceğim. Ancak her zaman söyledim yine söylüyorum. Ben sıradan bir milletvekili olmayacağım" dedi.
İzmir halkının kendisini temsil etmeyen milletvekillerine emanet edildiğini öne süren Kalkan, "Her 4 senede bir İzmir’den 26 milletvekili Ankara’ya gidiyor. Soruyorum size nerede bu vekiller? Neden yüzlerini görmüyor seslerini duymuyoruz. Milletvekili dediğin halkın derdine derman olacak, takıldığı yerde yardımına koşacak ve en önemlisi de aradığın da bulunacak biri olmalı. Bu da ancak halkın içinden çıkan biri ile mümkün olabilir. İzmir’in üzerinden uçakla geçip ‘ben İzmirliyim’ diyenle değil" ifadelerini kullandı.

KALKAN'IN HEDEFİ 1 MİLYON OY
1 Kasım seçimleri sonucunda sandıktan, istikrar ve büyüme için tek başına bir AK Parti iktidarı çıkması gerektiğini belirten Kalkan, hedeflerinin İzmir’den 1 milyon oy almak olduğunu tekrarladı. Seçmenin sandığa gitmesinin önemine vurgu yapan Necip Kalkan, sorumluluk sahibi herkesin ülkenin geleceği için sandığa gidip oyunu kullanması gerektiğini söyledi. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Türkiye’de birçok yeniliğe imza attığını ifade eden Kalkan, “Son 13 yılda yapılan yatırımlarla, ekonomik gücüyle, teknolojik gelişimiyle Dünya’da gıpta ile bakılan bir ülke haline geldik. Biz Türkiye’yi yeniden inşa ettik. Bunu gittiğiniz zaman Türkiye’nin 81 ilinde görebilirsiniz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim