Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
 Olay, İzmir’in Gaziemir ilçesi 80. Sokak Papatya Aparmanı numara 27’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi Havide Sarıkaya (56) ve anneannesi Düriye Atağan’dan (81) haber alamayan Ahmet Sarıkaya, çilingir yardımı ile kapıyı açtırdığında annesi ve anneannesini oturma odasında başlarına ve vücutlarına merdane ile vurularak öldürülmüş halde buldu. İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, cinayetin bir hafta önce işlendiğini tespit etti. Polis, piyasaya 90 bin TL borcu olduğu öğrenilen Sarıkaya’nın anketörlük yapan oğlu A.S.’yi olayın zanlısı olarak arıyor. 
İddiaya göre A.S.’nin borcu olan 90 bin TL’yi ödemek için yakınlarından maddi destek istediği ancak kimsenin kendisine arka çıkmadığı, bunun üzerine anneannesi Düriye Atağan’dan altınlarını istediği ama vermemesi üzerine tartışma çıktığı bildirildi. Katil zanlısı olarak aranan A.S.’nin en son dün akşam saat 20.30 sıralarında eve geldiği ve kısa süre sonra otomobille ayrıldığı öğrenildi. Komşularının anne ve anneannesini sorması üzerine A.S.’nin “Onları kaplıcaya gönderdim” dediği öğrenildi.
Olay yerine gelen Sarıkaya’nın gelinleri de, eve geldiklerini ve korkunç manzara ile karşılaştıklarını söyledi. Savcılığın incelemesinin ardından ekipler cesetlerin çıkarılması için mahallenin gençlerinden yardım istedi. Cenazeler Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, bu sırada gözyaşlarını tutamayan ailenin bir komşuları, “Yazık oldu, canım komşum” dedi. 
Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim