Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
 İzmir’de dün oynanan Altay-Göztepe maçının ardından çıkan olayları cep telefonuna kaydeden bir vatandaşa küfreden polis memuruna tepki dinmek bilmiyor. İzmir Valisi Mustafa Toprak da, twitter hesabından olayla ilgili yaptığı açıklamada, küfreden çevik kuvvet polis memurunun açığa alındığını duyurdu.

Vali Toprak, açıklamalarında, “Göztepe-Altay maçı sonrası olaylar sırasında taraftarlara yönelik hiçbir şekilde kabul edilemeyecek kötü sözü sarf eden görevli açığa alınmış, görevli ile ilgili soruşturma, diğer olayların tamamıyla ilgili inceleme başlatılmıştır.Yanlış hareket ve söylemler kabul edilemezdir" ifadelerine yer verdi.
Altay-Göztepe derbisi sonrasında çıkan olaylara güvenlik güçleri müdahalede bulunurken, o esnada minibüste bulunan bir vatandaşın çektiği ve sosyal medyada paylaştığı video büyük tepki topladı. Görüntülerde, polisin, TOMA ve biber gazıyla müdahale ettiği anları cep telefonuyla kayda alan vatandaş, bir yandan da polise övgü dolu sözler sarf ediyor. O sırada araç içerisindeki vatandaşlar, çevik kuvvet polisinin minibüsün camına vurmasıyla şok oluyor. Vatandaşın cep telefonuyla görüntü almasına sinirlenen polis, minibüsün camını açıp küfrederken görüntüler burada sona eriyor.
Editör: TE Bilişim