Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
Metrelerce sürüklenen yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yaptı. Kamyonun çarptığı kamyonet paramparça olurken ortalık savaş alanına döndü.

Kaza, İzmir Aydın otoyolu Bornova istikametinde meydana geldi. Necati Sarıbıyık idaresindeki 10 KC 361 plakalı hurda yüklü kamyonet orta şeritte seyrederken arızalandı. Araçta bulunun Necati Sarıbıyık ve eşi Yasemin Sarıbıyık kamyoneti yol kenarına çekmek için itmeye başladı.

Bu sırada Abdülkadir Y. yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na ait 35 FK 869 plakalı kamyon çarptı. Kamyonun çarpmasıyla paramparça olan kamyonetin parçaları büyük bir alana yayıldı. Sarıbıyık çifti çarpmanın şiddetiyle yola savruldu. Kazayı gören sürücüler durumu 112 Acil ve polise bildirdi.

Yoldan geçen ve doktor olduğu öğrenilen bazı vatandaşlar yaralılara müdahale etti. Kanlar içinde kalan Necati Sarıbıyık dakikalarca ambulansın gelmesini bekledi. Polis ekipleri otoyoldaki trafik akışını durdururken, vatandaşların ilk müdahalesinin ardından yaralı Necati Sarıbıyık olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Savaş alanına dönen kaza yeri belediye ekipleri tarafından temizlendi. Yolda kamyonetin arıza yaptığını gören ve yardım için durduğu sırada kazanın meydana geldiğini söyleyen bir vatandaş, olayı şöyle anlattı: “Hurdacının arabası arıza yapmıştı, kenara çekmeye çalışıyorlardı. Kamyon bir geldi yerle bir etti ortalığı. Adam bir yere, kadınla çocuk bir yere fırladı. Yoldan geçen doktor ilk müdahaleyi yaptı.”

Kamyon sürücüsü ise telefonla amirlerine bilgi verirken gözyaşlarını tutamadı.

Editör: TE Bilişim