İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
 Ankara’da meydana gelen ve 86 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından, Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde HDP İzmir İl Örgütü başta olmak üzere bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyesi yaklaşık 2 bin kişi, durumu protesto etmek için toplandı. Tansiyonun sürekli yükseldiği yürüyüşte, eylemciler sloganlar atarak polisi dinlemedi ve Cumhuriyet Meydanı’na yürümek istedi. 




Sloganlar atan grubun içerisindeki yüzleri maskeli kişilerse, polise taş ve havai fişeklerle saldırmaya başladı. polis ekipleri, yüzleri maskeli olarak taş ve havai fişek atan kişilerin peşine düşerek gözaltına aldı. Ara sokaklara kaçan ve işyerlerine gizlenmeye çalışan 65 kişiyi polis ekipleri gözaltına aldı. 'Barikat kurmak', 'Yüzlerini kapatmak', 'Polise ve işyerlerine taşla saldırmak' suçlamalarından gözaltına alınan 65 kişi, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Editör: TE Bilişim