Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti
İzmir'in tarihi Efes Harabeleri ile ünlü Selçuk ilçesinde müze ve Ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği gerekçesiyle yapılan soruşturma kapsamında savcılık talimatı ile harekete geçen Selçuk Emniyeti, Selçuk Belediyesi'nde çalışan 7 görevli ile belediye çalışanı olmayan 4 kişi ile birlikte toplam 11 kişiyi bu akşam saatlerinde gözaltına aldı.

Mesai sonrası evlerinden alınan isimler sorgulanmaya başlandı. AK Parti'li Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; “Eski başkanın şikayeti üzerine soruşturma yürütülüyordu. Kayıtlara geçmeyen paranın 1 milyon 200 bin TL olduğunu tahmin ediyoruz” dedi.

Selçuk’ta müze ve ören yerlerinde bulunan belediyeye ait otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmemesi üzerine, CHP'li eski Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür tarafından yerel seçimlerden bir gün sonrası, yani 31 Mart 2014 tarihinde yapılan suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılık operasyon talimatı verdi.

Savcılığın talimatının ardından harekete geçen polis, Selçuk Belediyesi personelinin de aralarında bulunduğu 11 kişiyi mesai sonrası evlerinden gözaltına aldı. Akşam saatlerinde yapılan operasyonda gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim