İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak
İzmir'de 1 Mayıs kutlamalarında gruplar arasındaki arbedede yaralanıp hastaneye kaldırılan 58 yaşındaki İbrahim Kutluay hayatını kaybetti. 
Halkın Kurtuluşu Gazetesi kortejindeki grupta bulunan İbrahim Kutluay'ın, gruplar arasında çıkan arbedede yaralandığı, kendisine yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiği evinde fenalaştıktan sonra Alsancak’ta özel bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Kutluay’ın bugün saat 12.00 sıralarında hayatını kaybettiği bildirildi. İlk incelemede, kalp krizinden öldüğü öğrenilen Kutluay'a, otopsi yapılacak.

 Sabah saatlerinde güle oynaya gittiği 1 Mayıs kutlamalarından sonra eşinin başına gelenlerle dünyası başına yıkılan İbrahim Kutluay’ın eşi Berrin Kutluay, eşinin çıkan arbedede aldığı darbe ve ardından geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirterek, sorumluların bulunmasını istedi.
Kutluay’ın cenazesi yarın sabah Adli Tıp’ta yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek ve ikindi namazını müteakip Bornova Merkez Camii’nden kaldırılacak.
Bu amaçla başta hastane polisleri olmak üzere yetkili mercilere başvurduğunu anlatan acılı eş Berrin Kutluay, “Arkadaşların anlattıklarıyla beraber, ilk müracaatı yaptım, suç duyurusunda bulundum. Kameralarda, mobeselerde, nerelerde varsa hepsinin bulunmasını, görüntülenmesini ve tüm medyaya açıklanmasını istedim. Maddi ve manevi ne yapmam gerekiyorsa, yapacağım. Eşim bunları haketmedi, hep işçinin-haklının yanındaydı” dedi.
Su tesisatçılığı yapan eşinin saldırıya uğradığı anların video görüntülerinin olduğunu, alanda bulunan bir bayanın da olayı an an fotoğrafladığını öğrendiğini belirten Berrin Kutluay, “1 Mayıs’ta işçi bayramını kutlamak için gitti benim eşim. Su tesisatçısıydı benim eşim, taşeronluk yapıyordu. Orada arkadaşlarına da saldırıyorlar. Eşime de arkadaşlarının anlattıkları, eşime de vuruyorlar. Onları bilmiyorum. Video görüntüleri varmış. Hatta bir bayan varmış, o tüm olayların resmini çekmiş. Onu bulursak eğer çok şeye ulaşmış olacağız. Gruplar arasındaki çatışmanın arasında kalmış.”
Editör: TE Bilişim