İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, önceki gün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve su baskınları sonrası il merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.Konak İlçesinde, 2251 ve 2256 sokak’ta bulunan 40 adet ev (zarar tespit komisyonu sayısı ) itfaiye daire başkanlığı alt geçidi ve askerlik şubesi başkanlığı, konak vergi dairesi, liman A kapısı, Basmane ve Çınarlı bölgelerinde 40 ev ve işyeri, Yunuslar alt geçidi, Basmane Metro İstasyonu. Seferihisar Sığacık İlköğretim Okulu, Meteoroloji Binası, Park ve Dokuz Eylül caddesi üzerinde bulunan 6 işyeri ve ev. Buca 15 adet ev ve işyeri (gediz ve fırat mah. izban istasyonu yakını), Karabağlar, Hatay bölgesinde 20 adet ev ve işyeri olarak, yukarıda belirtilen bölgelerden 128 adet adrese gidilmiş ve halen 20 adreste su çekme işlemi devam etmektedir.İtfaiye Daire Başkanlığı ve Askerlik Şubesi bahçesi, İtfaiye alt geçidi, Yunuslar, Buca bölgesinde 3 adres, Çınarlı bölgesinde( gıdaçarşısı altı ) 9 adres, Seferihisar bölgesinde 3 adreste su çekme çalışmaları devam ediyor.
Yapılan yardımlar hakkında ise şu açıklamalar yapıldı. Yeşildere 2251 ve 2256 sokalarda bulunan vatandaşlardan 10 aile huzurevine yerleştirlmiştir. Yine aynı bölgede yolların ve evlerin yıkama çalışması devam etmektedir. Vatandaşlara sıcak çorba, sandviç, ayran ve süt ikramı yapılmaktadır. Yeşildere 2251 ve 2256 sokakta bulunan evlerde sabah itibariyle ilaçlama çalışması yapılacağı ifade edildi.



Editör: TE Bilişim