Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
Şehri bin 800 kilometreyi aşkın fiber ağ ile donatan Turkcell Superonline, bugüne kadar 185 milyon TL’lik yatırıma imza attı.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran Turkcell Superonline, İzmir’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Turkcell Superonline’ın Türkiye’ye ve İzmir’e yaptığı yatırımların yanı sıra, yeni ürün ve hizmetleri anlatıldı. Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, toplantıda yaptığı konuşmada, 2008 yılında Türkiye’yi geleceğin teknolojisiyle donatmak üzere fiber optik yatırımlarına başladıklarını ve ışık hızında interneti 2 milyon ev ve iş yerinin kapısına kadar ulaştırdıklarını belirtti. Özata, Turkcell Superonline toplam internet müşterilerinin sayısının 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere 1,1 milyon olduğunu, ses müşterilerinin sayısının da 500 bini geçtiğini aktardı.

"EN ÇOK TERCİH EDİLEN İL İZMİR"
Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,5 milyar TL’lik, İzmir’de ise 185 milyon TL’lik yatırıma imza attıklarını ifade eden Özata, sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyük şehrin avantajlarını zengin yaşama kültürü ile birleştirerek, bir dünya şehri olan İzmir’de dünya ile aynı dönemde fiber yatırımlarına başlayarak, şehrin bugün ve gelecekteki refahına önemli bir katkıda bulunduk. İzmirliler, teknoloji ve iletişim alanında yenilikleri hızla benimseyen yapılarıyla öncü şehirlerimiz arasında yer alıyor. Turkcell Superonline olarak, İzmir’de yüzde 42 penetrasyon oranına sahibiz. Bu demek oluyor ki, bireyselde Turkcell Superonline’ın en çok tercih edildiği şehrimiz İzmir." 
Editör: TE Bilişim