ULUKENT ŞAHİNTEPESİ KONUTLARI




İzmir Özeldir. Öyle herkesin yaşayacağı herkesin yaşamaktan zevk alacağı, havasına suyuna toprağına insanına herkesin ayak uydurabileceği bir şehir değildir İzmir... 



Özeldir İzmir, Güzeldir İzmir. Böyle Özel şehire özel proje yakışır dedik ve kolları sıvadık. İzmir'in yeni yerleşim merkezi olan Çanakkale Yolu üzerinde Deniz manzaralı Muhteşem Dağ havasıyla ULUKENT yeni yaşam alanı olarak yükseliyor.



Katal İnşaat olarak bizde İzmir'e ve İzmir'liye yakışanı yaparak, Ulukent'te tek olma özelliği taşıyan Şahin Tepesi Konutları projesine start verdik. Gelin bu eşsiz projeyi hep birlikte tanıyalım.




ARADIĞINIZ HUZURA KAVUŞACAKSINIZ

ULUKENT ŞAHİN TEPESİ KONUTLARI, şehirden kopmadan yaşamak isteyenleri, aradıkları huzura kavuşturacak şekilde tasarlanmıştır. Şehrin merkezi noktasında tasarlanan bu huzur durağı, mimarîsinde yer alan konforlu detayların yanında, sosyal alanların zenginliğiyle de destekleyerek, 1. sınıf malzeme kullanılan daireleri, her türlü konfora cevap verebilecek niteliktedir.



KENDİNİZİ TATİLDEYMİŞ  GİBİ  HUZURLU VE STRESTEN ARINMIŞ HİSSEDİN…



Stresli şehir hayatı, kör düğüme dönen trafikte harcanan saatler, gürültülü ofisler... Sabah işe gitmek için panikle ve aceleyle uyandığınızda, aklınıza ilk bunlar geliyorsa, evinizi ULUKENT ŞAHİN TEPESİ KONUTLARI’na taşımanın zamanı geldi demektir.




Yaşam boyu tatil ilkesini benimseyen yeni projemizde, aradığınız huzuru bulacak güvenli ve modern bir yaşamın kapılarını aralayacaksınız.

AÇIK YÜZME HAVUZU İLE YAZIN TADINI DOYASIYA ÇIKARIN




Hafta sonu keyfini havuz başında çıkarın...




ÖRNEK DAİREMİZİ GÖRÜN

ULUKENT ŞAHİN TEPESİ KONUTLARI lansmanına özel avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Gelin, örnek dairemizi görün, modern bir yaşamın kapısını aralayın.



 

Etkileyici mimari yapısı, doğanın bütün olanaklarını kucaklayan olağanüstü manzarası ile ULUKENT ŞAHİN TEPESİ KONUTLARI size sevdiklerinizle beraber yeni bir yaşam sunuyor.



GENEL ÖZELLİKLER

Ulukent Şahin Tepesi Konutları, 10700 m² arsa üzerine oturan 5 blok ve 156 daireden oluşmaktadır. Mimari, ergonomik ve görsel açıdan yaşam konforunu ilke kabul etmiştir. C - 35 kalitesinde beton kullanılmıştır. En son deprem yönetmeliğine göre üretimi gerçekleştirilmiş, taşıyıcı sistem betonarme karkas, Radye temel üzerine perde beton teknolojisi kullanılmıştır. Dış duvarlarda mantolama sistemi uygulanmıştır.

İç Dünyamız...



.•24 saat kameralı güvenlik sistemi ve site girişinde güvenlik ofisi

Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi

•Merkezi uydu sistemi; her daireye uydu sistemi

•Her binada bağımsız yangın merdiveni ve yangın sensörü

•Tüm bahçe peyzajı için otomatik sulama sistemi

•Her blokta çift asansör paslanmaz krom kapı

•Tüm katlarda sensörlü aydınlatmalar

•Çocuk parkı ve bahçe oturma grupları

•Her daire için açık otopark

•Yangın uyarı sistemi

•Çok amaçlı kapalı spor salonu





Mutfakta yemek yapma işini keyfe dönüştürdük.




İZMİR YENİ YAŞAM KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR

İzmir’de, yemyeşil bahçe içinde yüzme havuzu, güvenlik ve otopark problemi olmayan, konfor, donanım ve estetiğin bir arada bulunduğu, tertemiz havası, bisiklet ve yürüyüş yolları, sosyal ve sportif alanlarıyla size gerçekten farklı bir yaşam sunmaya söz veriyor.



24 saat güvenlik... Özel otopark... Deniz Manzaralı bahçe... Dağ esintisi odalar...



BÜYÜK ŞEHİRİN KARMAŞASINA  ALDIRIŞ  ETMEYİN

Büyük şehirde hayat hareketlidir. Eğlencelidir. Dinamiktir. Çekicidir. Cazibe kaynağıdır. Kültür zenginliği, moda, spor, alışveriş, sanat, gece hayatı sürekli bir dönemeç içindedir.



İzmir, bu özellikleri fazlasıyla barındıran, dünyanın en önemli yaşam merkezlerinden biridir. Hem yaşayanları hem ziyaretçileri özeldir. Hem sakin hem hareketlidir.



Hem çekici hem doludizgindir. Buna karşılık, trafik, kalabalık, ulaşım sorunu, şehrin gürültüsü, bütün bu cazibeye zor ulaşılır yada ulaşılmaz kılmaktadır.



Siz Hayal Edin Biz gerçekleştirelim...



Şimdi size bir teklifimiz var. Bütün bu olanaklara sahip olmak ve bütün bu kargaşadan kurtulmaya “evet” diyorsanız, sizi ULUKENT ŞAHİN TEPESİ KONUTLARI’na bekliyoruz.



Oturma odanızda otururken, Bir yanınız deniz, bir yanınız dağ, Önünüzde havuzlu muhteşem peyzajlı bol yeşil alanlı bahçe, çocuğunuz oyun parkında...










Katal İnşaat Ceo'su Abdullah Erdem Bey bizlerle özel ilgilenerek projenin detaylarını en ince ayrıntısına kadar bizimle paylaştı. 






Katal İnşaat satış müdürü Tahsin Şahin Projenin detaylarını kısaca video eşliğinde bizimle paylaştı. Özellikle çocuk oyun parkı, alışveriş merkezi, kapalı spor salonu, açık yüzme havuzu, doğal gaz, dış cephe mantolama sistemi gibi özellikleri ile Ulukent Şahintepesi Konutları bölgede ilk olma özelliği taşıdığını söyledi.






Site içi Alışveriş Merkezi... Herşey sizin için...




Sağlıklı yaşam için Spor salonu...



İzmir Gece ve Gündüz ayağınızın altında olsun...



Spor salonumuzda hem eğleninhem egzersiz yapın...





Çocuklarınız bize emanet...




Şehrin karmaşasından uzak Alışveriş merkezlerine yakın...




Sizin ve Sevdiklerinizin yüzü hep gülsün istedik...




Sizlerinde bu eşsiz projeyi incelemek ve bu projede yerinizi almak üzere Katal İnşaat satış ofisi ile iletişime geçmenizi bekliyoruz. Ulukent ve Egekent metro istasyonuna 2 dakika mesafede olan bu projeye ulaşmak ve örnek daireyi görmek için satış müdürü Tahsin Şahin ile irtibata geçebilirsiniz. Ha unutmadan eğer aracınız yoksa Katal İnşaat sizler için ulukent şahin tepesi konutlarına özel vip servis araçlarını hizmete sunmuştur. İyi keyifler...

İLETİŞİM: TAHSİN ŞAHİN  0532 637 71 36 
www.katalinsaat.com





haber:  Ersin Usta, Yusuf Mert Selek
izmir haberleri



Editör: TE Bilişim