İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
İzmir’in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, Anneler Günü’nde İzmirli annelerin yanında. 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle, 7-12 Mayıs tarihleri arasında abone merkezleri aracılığıyla tüm annelere birer karanfil verilerek Anneler Günü kutlanacak. Hafta süresince gaz açma personeli de gaz açmaya gittiği her evin annesine gene bir karanfil vererek bu özel günü kutlayacak.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, bu tür özel gün ve haftaların İzmirlilerle birlikte olmak için bir fırsat olarak görüldüğü belirtilerek, “İzmirgaz, İzmirlilerin şirketi olarak birçok etkinlikte olduğu gibi Anneler Günü’nde de İzmirlilerin yanında oldu. Bizleri yetiştiren, bugünlere gelmemizde büyük pay sahibi olan annelerimizin bu özel gününü birer karanfil vererek kutlamak istedik. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü İzmirgaz çalışanları olarak kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.


Editör: TE Bilişim