İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
 Geçen çarşamba saat 23.30 sıralarında, Ürkmez’de deniz kenarındaki 6266 sokakta meydana gelen olayda, Murat Reis İlköğretim Okulu öğrencisi 10 yaşındaki Ege Gönlümgezer, yakınlarıyla dolaşmak için dışarıya çıktı. Sevinçle koşup oynayan Ege, sahildeki kafeteryanın önünde kabloya takıldıktan sonra boks makinasının üzerine düştü. İddiaya göre bu sırada elektrik akımına kapılan talihsiz Ege, hayatını kaybetti. Ege’ye müdahale etmek isteyen yakınları da, yine akımın kendilerini de etkilediğini ileri sürdü.  

Nöbetci savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Ege Gönlümgezer’in, ilk inceleme sonunda kesin ölüm nedeni belirlenemedi. Vücudundan alınacak olan parçalara yapılacak testler sonrasında Ege’nin, elektrik çarpması ya da travma sonucu mu hayatını kaybettiğinin belirleneceği bildirildi. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Ege Gönlümgezer’in cenazesi, gözyaşlarıyla Kaynaklar Mezarlığı’nda, son yolculuğuna uğurlandı.  
 
 Ege’in acı haberi, baba Hüseyin Gönlümgezer ile anne Serap Gönlümgezer üzüntüye boğdu. Anne ve baba, güçlükle sakinleştirilebildi. Bu arada ailenin yakınları, deniz kenarındaki duşlara bir kaç metre uzaklıkta ıslak zemin üzerindeki kabloların ölüm saçtığını, daha önce de bazı vatandaşların yine akıma kapılma tehlikesi geçirdiğini, denetimlerin tam yapılmadığını ileri sürdü. Aile yakınları ayrıca hukuk mücadelelerine de sonuda kadar devam edeceklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim