Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Sokak ortasında yaşanan sopalı kavga İZTO Tekstil komitesi seçimlerini kaybeden Şinasi Köseoğlu ‘nun, seçimi kazanan karşı grubun üyeleri tarafından tehdit edilmesi ile vuku buldu. İddiaya göre, Mimar Kemalettin Caddesi'nde iş yerleri birbirlerine yakın olan Abdullah Salkım ile Şinasi Köseoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışman tarafların birbirlerini darp etmesi ile kavgaya dönüştü.
KORKU DOLU ANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Yaklaşık 15- 20 kişilik grubun birbirlerini sopa ve palalarla darp etmesi sonrasında işyeri içinde ve dışında da korku dolu anlar yaşandı. Kavgada adlıkları darplarla yaralanan vatandaşlara işyeri çalışanları ilk müdahalede bulundu. Bu sırada gruba ayırmak istediği öğrenilen ve Köseoğlu'nun dükkanına gelen müşteri olarak gelen Vahit Çelik (43) ismindeki kişi ile Alpkan Köseoğlu ve Zafer Kocaoğlu’nun yaralandığı öğrenildi. Kafası yarılan müşteri Çelik, özel bir hastanede tedavisi yapılırken Alpkan Köseoğlu ve Zafer Kocaoğlu Alsancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay çevrede bulunan esnaf tarafından olay güvenlik güçlerine bildirildi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sonrası son buldu.Şinasi Köseoğlu, Kantar Polis Karakolu'na gidip şikayette bulunduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim