İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
 Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, üzgün olduklarını ifade ederek, “Maalesef son 4 haftadır maçlara hep yenik başlıyoruz. Sürekli şanssız olmamız mümkün değil. Futbolda şan önemli bir faktör. Her seferinde geriye düştüğümüz maçlarda maçın skorunu değiştirmeye çalışıyoruz. Büyük gayret gösteriyoruz. Bu gayreti saha içinde gösteren tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Kaçan golde de yenilen golde de kaçan puanlarda da tüm sorumluluk benimdir. Ben sorumluluk bilinci yüksek bir insanım. Bu açıdan futbolcu saha içinde gol de kaçırabilir. Futbol hatalar oyunu. Çok üzgünüz” dedi.
Denizlisporlu futbolcular Ömer ve İsayev de son haftalarda istemediklerini sonuçlar aldıklarını belirterek, ilerleyen haftalarda bu puan kayıplarını telafi ederek ligde kalacaklarına inandıklarını söylediler.

KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “İki takımın da farklı hedefleri vardı. Denizlispor lige çok istekli başladı. Biz öne geçince psikolojik kırılmayı da atlatmış olduk. İkinci golü de bulunca iyice rahatladık. İbrahim’in gol atması da güzel oldu. 2-0’dan sonra Denizlispor hamleler yaptı. 2-1’i kendi hatamızdan yedik. Denizlispor bu gülle moral buldu. Çok yüklendiler ama olmadı. Ben kazandığımız için mutluyum. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Kazandığımızın sevinci kadar da üzüntülüyüm. Bundan sonraki haftalarda Denizlispor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.
Karşıyakalı futbolcular Osman ve Erdi Kasapoğlu, bu maçı alarak Play-off yolunda önemli bir adım attıklarını belirterek gelecek haftalarda da seri galibiyetler almak istediklerini söylediler.

Editör: TE Bilişim