Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, sakatlıktan dolayı eksik futbolcularının olduğunu belirterek, "Genç arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar.

Tabi futbol netice oyunu. İlk dakikada golü bulduk, devreye öyle girdik. Gençler oynaya oynaya tecrübe sahibi olacak. Kaybettiğimiz için genç kardeşlerim bir hayli üzgünler. İnşallah bu genç kardeşlerimiz kalan 2 maçta puanlar alacak ve devre arasına en iyi şekilde gireceğiz" dedi.


Sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise "Özellikle Mersin maçı unutulmaz bir maçtı, kaybettik. Ama bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Maça yine talihsiz başladık. Küçük bir dikkatsizlikten dolayı yediğimiz gol bizi sıkıntıya düşürdü. Bazı riskler almamız gerekiyordu.

İkinci yarıda bu riskleri aldık. Bulduğumuz ilk gol bizi ateşledi. 2. golden sonra 3-4 olabilirdi. Biraz daha arzu ve isteğimiz olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi. Buraya bu oyuncularla geldik. Ben oyuncularıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim