Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Aralıksız 22 yıldır kentin kültür ve sanat yaşamına katkı sunan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, bu kez de  Bozcaada’da tiyatroseverlerle buluştu. Çocuk ve yetişkinlere yönelik iki oyun sergileyen topluluk, Ada halkından tam not aldı.


ADADA TİYATRO VAR
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde yerel halk için gerçekleştirilen ‘Adada Tiyatro Var’ sosyal sorumluluk projesine davet edildi. Bozcaada Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda ikinci kez yer alan Karşıyakalı oyuncular, yine büyük ilgiyle karşılandı.


İKİ OYUN SAHNELENDİ
Tiyatro şöleni kapsamında yetişkinler için ‘Savaş İkinci Perdede Çıkacak’, çocuklar için de ‘Uçan Şemsiye’ oyunları sahnelendi. Toplam 28 çocuk ve genç amatör oyuncu rol aldı. İki oyunda da salonu dolduran Bozcaadalılar, Karşıyakalı topluluğu büyük beğeniyle izledi.


TEŞEKKÜR PLAKETİ
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar’a teşekkür plaketi takdim eden Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz “Davetimiz üzerine ikinci kez Bozcaadamıza gelip oyunlarını sergileyen Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncularına ve bu imkanı sağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim