Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 Bir yıldan kısa bir sürede tamamlanan yaylapark evleri gerek mimari yapısı, gerek çevre düzenlemesi, havuzu ile, otoparkı, spor salonu ve muhteşem doğa yapısı ile, yine muhteşem bir eser ortaya koymuş katal inşaat...

Onun için önce bir yiğidin hakkını yiğide ver diyelim ve Katal inşaatı tebrik edelim. 

Şimdi gelelim gözlemlere ve teslim gününe,

Şunu net söyleyeyim, anahtar teslimine gelen herkesin yüzünde güller açıyor. Sanki ücretini vererek daire almadılar bedava dağıttılar. Çocuklar bile ayrı mutlu bugün.





Katal İnşaat Ulukentteki 2. Projesinide mutlu ve sorunsuz teslim etmenin gururunu yaşıyor. Daireyi Proje kataloğundan görüyorsunuz ve kısa bir süre sonra katalog da gördüğünüz mimari çizimlerden daha mükemmel bir ev sizi bekliyor. 

Havuz başında masalar kurulmuş, mangal yanmış, sucuklar pişiyor, mangal keyfini yapan tapusunu ve anahtarını teslim almaya gidiyor. Herşey çok güzel tasarlanmış ayarlanmış, yönetim belirlenmiş, elektrik, su, doğalgaz, telefon abonelikleri yapılmış evler oturmaya hazır.





Katal İnşaat  müdürü Tahsin Şahin konut sahiplerine bilgi veriyor ve herkes bir anda alkışlamaya başlıyor. Kime sorduysak Katal inşaat'tan çok memnun olduklarını ve Katal inşşatı takip etmeye devam edeceklerini söylüyorlar. Tahsin beye uzatıyoruz mikrofonları; Projelerin yapımı yorucu oluyor tabiiki ama bu kadar mutlu insanı bir araya toplamak ve onların mutluluğunu sağlamak Katal İnşaat olarak bizlere yetiyor ve artıyor. 

Günün sonunda herkes gibi bende ayrılırken son kaz dışarıdan geri  dönerek bir kez daha baktım içeriye ve tabii Ömer beyi yakalayıp bir de resim çekindik. 
sizler için birde bu günü ölümsüzleştirmek adına tanıtım filmi hazırladık. Keyifli seyirler.



Arkama döndüm ve gururla ve tebessümle;  KATAL BU İŞİ BİLİYOR ARKADAŞ DEDİM... 

Evet Katal inşaat projelerine devam ediyor. Sizde yuvanızda mutlu olmak için Katal İnşaat'a bir uğrayın derim.

Benden söylemesi size bir de Tahsin Şahin beyin telefonunu vereyim. Benden selam söyleyin belki indirim yapar :)

0 532 637 71 36

Haber - fotoğraf- röportaj
 : Ersin Usta
Editör: TE Bilişim