İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Edinilen bilgiye göre, kaza Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi'nde meydana geldi. 8 yıllık evli 1 kız çocuğu annesi 6 aylık hamile Yeşim Işık (36), dün akşam üzeri evine gelen misafiri yolcu edip daha sonra okuldan kızını almak için durakta beklemeye başladı. Bu arada, yoldan bir servis midibüsü geçti. Midibüs geçince Işık da aracın gittiğini düşünerek duraktan çıkıp karşıya geçmek için hareket etti. Bu arada servis bir işçiyi sonradan fark ettiği için geri geri gelirken Işık'ı görmeyerek altına aldı. Işık midibüsün çarpıp altında kalmasıyla yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Yeşim Işık, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Işık'ın cenazesi otopsi için adlı tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Işık'ın eşi Yahya Işık ise eşini kaybetmenin üzüntüsüyle şoka girdi. Yahya Işık, eşinin en çok sevdiği yazmasını boynuna atarak adli tıp kurumu morguna öyle geldi. Çok sevdiği eşinin kokusunu her an yanında hissetmek için cenazeyi alana kadar yazma boynunda dolaşan Işık zaman zaman yazmayı öpüp koklayarak gözyaşlarına boğuldu. Işık'ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Işık'ın "Evim battı, kopardılar gülüm benden, ben ona hep gülüm derdim, evim battı, yavrusuyla, kuzusuyla beraber gitti. Diğer kuzusunu göremeden gitti" diyerek ağıt yakması herkesi ağlattı. Işık, eşinin otopsi işlemleri tamamladıktan sonra onu morgdan alıp cenaze aracıyla toprağa vermek üzere Buruk Mezarlığı'na götürdü. 
Editör: TE Bilişim