İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Genç mankeni fuarda görenler tebrik etti. İzmir Üniversitesi'nde öğrenimini halen sürdürdüğünü belirten Korkmaz, öteden beri kitap okumayı sevdiğini söyledi. 
Fuardaki standları gezen ve kitaplar satın alan Elif Korkmaz, yazarlarla da tanıştı. Yazar Mehmet Girgin ve daha önce kitaplarını okuduğu Eşref Özoltulular ile de tanışan Korkmaz, fırsat buldukça kendini okumaya verdiğini, insanın kendini geliştirmesi gerektiğini, gelişmeye, araştırmaya, kültüre kapalı olan kişilerin dünyanın en güzel insanı olsa bile toplumdan kopuk ve cahilce yaşıyorsa güzel bir görsellikten öteye geçemeyeceğini söyledi.
Güzel manken, Bilge Oğuz Yayınevi standında ziyaret ettiği yazar Eşref Özoltulular ile de sohbet edip kitaplar hakkında konuştu. Elif Korkmaz, Eşref Özoltulular'ın daha önce Soğuk Cennetin Çocukları isimli romanını okuduğunu, Doğu Anadolu'nun Rus ve Ermeni işgali altında geçen iki yılını anlatan kitabın çok hoşuna gittiğini, yazarın fuarda olduğunu öğrenince de imzalı kitaplarını almak istediğini belirterek, bir torba dolusu kitapla fuar gezisini sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim