Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
 Şebnem Burcuoğlu’nun yazdığı Kıvanç Baruönü’nün yönettiği ve BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği yılın komedisi “Kocan Kadar Konuş” filminde kadın erkek ilişkileri, komik ve enteresan bir hikaye ile beyazperdeye taşındı. Filmin başrollerini ise sevilen oyuncular Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli ve Ebru Cündübeyoğlu paylaştı.
ÜNLÜ OYUNCULAR HAYRANLARIYLA İZLEDİ
Gala filmi öncesi Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve yönetmen Kıvanç Baruönü hayranlarıyla da buluştu. Söyleşiye katılan oyuncular, sık sık hayranlarıyla selfie çekildi. Söyleşinin ardından ünlü oyuncular ve yapım ekibi, yılın komedi filmini Optimum Outlet’in Cinemaximum salonlarında hayranları ile birlikte izledi.
“İZMİR’İN UĞURUNA İNANIYORUZ”
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan ünlü oyuncular, tüm sinemaseverleri filme beklediklerini ifade etti. Oyuncu Ezgi Mola İzmir’de gördükleri yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduklarını dile getirirken, Murat Yıldırım ise yeteri kadar romantik komedi filmlerinin çekilmediğine ve bu yönüyle ‘Kocan Kadar Konuş’ filminin güzel bir alternatif olduğuna dikkat çekti. Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü de bir önceki ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filminin galasının da halkla ilk buluşmasını İzmir’den yaptığını ve İzmir’in uğuruna inandığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim