İzmir'de Ölümlü Kazaya Karışan Modacı Tutuklandı İzmir'de Ölümlü Kazaya Karışan Modacı Tutuklandı
Fırtına etkisi geçene kadar oluşabilecek tüm olumsuzluklara müdahale etmek için oluşturulan Acil Müdahale Ekibi 7/24 görev yapacak. Konak Belediye başkanı Abdül Batur, fırtınayı en az hasarla atlatmak için gerekli önlemlerin alındığını hatırlatarak, vatandaşlarında dikkatli olması için uyardı.

Hatay’da otomobilin üzerine ağaç devrildi
Ege Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle İzmir'de günlük yaşam olumsuz etkilendi. Vapur seferleri durdurulurken, şiddetli fırtına nedeniyle bazı bölgelerde ağaçlar devrildi. Konak İlçesine bağlı Hatay Semti 35 Sokak'ta ve 464 Sokak Atilla Mahallesi Muhtarlığı karşısındaki ağaçların devrildiği haberi üzerine bölgeye hareket eden Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri devrilen ağaçları kaldırdı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Acil Müdahale Ekibi'nin gerek duyulduğunda vatandaşlarımızın yardım çağrısına en kısa zamanda yanıt vereceğini ancak kendi can ve mallarını korumaları adına da vatandaşların gerekli önlemleri almaları uyarısında bulundu. Batur, fırtına nedeniyle vatandaşlarımız ev ve işyerlerinin yakınında uçarak veya devrilmeleri halinde zarar verebilecek olan eşyaların güvenli bir hale getirilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, söz konusu eşyaların mal ve can kayıplarına neden olabileceğinin unutulmamasını istedi.

24 Saat Acil Müdahale Ekibi görev başında
Gün içinde yaşanan ağaç devrilme olaylarının akşam saatlerinde de yaşanması olasılığına karşı Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Acil Müdahale Ekibi kuruldu. 7/24 Hizmet verecek olan Acil Müdahale Ekibine, Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) üzerinden ulaşılabileceği gibi gündüz saatlerinde Konak Belediyesinin 484 53 00 telefon numaralarından ve Konak Belediyesi Whatsapp Hattı üzerinden ulaşabilecekler.
Editör: TE Bilişim