Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta, belediye hizmetlerinin kalitesini artırmak için Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) alınan 20 yeni araç düzenlenen törenle tanıtıldı.

Engelliler için özel tasarım servis minibüsünden asfalt kazıma makinesine kadar farklı alanlarda hizmet verecek araçlar için düzenlenen törene, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile belediye çalışanları katıldı.

Belediye Başkanı Sema Pekdaş, araçların maliyetinin yaklaşık 4 milyon TL olduğunu belirtti. Araçların öz kaynaklar kullanılarak alındığını ifade eden Pekdaş, yeni araçlarla hizmet kalitesinin artacağını söyledi. Pekdaş, "Artık elle çapalama kalmadı, herkes bahçesine aldı. Biz hala emek yoğun çalışmalar yapıyorduk. En önemlisi; üst üste atılan asfaltlar nedeniyle yollar o kadar çok yükselmişti ki; yağmur suları evlerin içine giriyordu.

Asfalt kazıma makinesi sayesinde eski yollar sökülerek yeni asfalt dökümü yapılacak. O nedenle vatandaşlarımızı yeni asfalt dökmek için beklettik.

Konak Belediyesi’ni teknolojinin gerektirdiği tüm olanaklarla donatarak ve kendi öz kaynaklarımızdan harcama yaparak araçları aldık. Bütün çalışmalarımız Konaklı hemşehrilerimiz için" dedi.
Editör: TE Bilişim