Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 Kaza sonucu araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralanırken yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası, otomobil içindeki bira şişeleri dikkat çekti.
Olay bu sabaha karşı saat 01.40 sıralarında Konak İlçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre M.Ç.(21) 34 DG 0100 plakalı otomobiliyle arkadaşları Y.Ç.(19), B.H.(17) ve V.I.(15) ile birlikte Balçova yönüne doğru eğlenmeye çıktılar. Daha sonra M.Ç. idaresindeki otomobille Balçova’ya giderken Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yağışla birlikte kayganlaşan yolda aşırı hız sonucu virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun orta refüjünde bulunan palmiye ağacına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle ön koltukta oturan M.Ç. ve V.I. çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılırken olay yerine gelen ambulanslarla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aracın arka koltuğunda oturan B.H. ve Y.Ç.’nin araç içerisinde sıkışması üzerine olay yerine AKS 110 ekipleri çağrıldı. Kaza yerine gelen ekipler yaklaşık 20 dakikalık bir uğraş sonucu yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarılarak 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada araç kullanılamaz hale geldi. 
Bu sırada aracın olay yerine gelen çekiciye yüklenirken itfaiye aracına yandan çarparak itfaiye aracının yan tarafının hasar almasına sebep olduğu görüldü. Yaralıların hafif bir şekilde atlattığı kazada polis ekipleri otomobilde yaptıkları incelemelerde aracın arka koltuk arasında bira şişelerinin olduğunu tespit etti. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim