İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 Kentin en işlek caddelerinden biri olan Eşrefpaşa Caddesinde meydana gelen kazanın erken saatlerde olması faciayı önledi.

Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında Konak ilçesinde Eşrefpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İnönü Caddesi’nden Çankaya Semti’ne doğru seyir halinde olan Ramazan Bozkurt idaresindeki 35 HTY 98 plakalı sebze yüklü kamyon, sürücüsü belirlenemeyen 45 AK 121 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpma sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yol kenarındaki aydınlatma direğini devirdikten sonra kaldırıma devrilerek yan yattı. Sürücüsünün olay yerinde bırakıp kaçtığı otomobil ise hurdaya döndü. Kazada kamyon şoförü Ramazan Bozkurt ile yanındaki Mehmet Kınacı yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık, AKS 110 ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri devrilen kamyonda sıkışan yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı.

Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle kapanan yol araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.
Kazanın meydana geldiği noktada polis ekiplerine zorluk çıkartan ve başından yaralı olan R.K, kendisinin olay yerinde darp edildiğini iddia etti. Görgü tanıkları, sağlık ve polis ekiplerine zorluk çıkartan R.K’nın, kazaya karışan otomobilin sürücüsü olduğunu öne sürdü. Yapılan yardımları geri çeviren R.K, kendi imkanlarıyla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek tedavi oldu. Burada tedaviye alınan R.K’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim