Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
Menderes Belediyesi tarafından Özdere Gençlik Parkı ve Sahili’nde bu yıl 7.’si düzenlenecek Uçurtma Şenliği için tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediye tarafından 3 bin 500 uçurtmanın ücretsiz dağıtılacağı etkinlik 1 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Saat 12.00’da başlayacak ve gün boyu sürecek şenlik renkli görüntülere sahne olacak.
MANDİ ŞENLİKTE
Geleneksel hale gelen Uçurtma Şenliği’nde Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi de yer alacak. Şenliğe katılanlarla birlikte uçurtma uçuracakMandi’nin çocuklara da sürprizleri olacak.
ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL HAZIRLIK
Şenlik kapsamında çocukların gönüllerince eğlenmesi için özel oyun alanı da oluşturuldu. Çeşitli yarışmalarında yapılacağı etkinlikte, Özdere Oğan Timinci İlkokulu Ritm Grubu ve Menderes Belediyesi Jimnastik Grubu’nun gösterileri de gerçekleşecek.
“HEP BİRLİKTE OLALIM”
7. Menderes Uçurtma Şenliği’ne tüm İzmirlileri davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bu yıl Menderes sahillerinde gök yine ay yıldıza bürünecek. Belediyemiz tarafından yedincisini düzenleyeceğimiz Uçurma Şenliğimiz her sene olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşecek. İşçi bayramı, şenliğimizle birlikte bir kat daha fazla yaşanacak. Bütün İzmirlileri şenliğimizdebirlikte olmaya davet ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim