Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
 Ankara’da yaşanan bombalı saldırı sonucu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 86 kişinin hayatını kaybettiğini, 28’i ağır 186 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bu olaydan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yapacakları programları iptal etti. Öte yandan, seçimler öncesi sadece İstanbul, Ankara ve İzmir’de miting yapılacağı duyurulan ve yarın ilk mitingi için İzmir’de olacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin programının iptal olmadığı öğrenildi.

Konu ile ilgili İhlas Haber Ajansı’na açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ''Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yarınki mitingi ile ilgili herhangi bir değişiklik yok. Yarın saat 14.00’da, Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli mitingini yapacak. Buradan benim mesajım; ülkenin şu anki durumundan hoşnut olmayan, yaşanan hadiseleri içine sindiremeyen, teröre ve adaletsizliğe hayır diyen, verdiğimiz şehitlerin acısını yüreğinde hissettiren, sevdası İzmir ve Türkiye olan, kaygısı İzmir ve Türkiye’nin geleceği olan, huzurlu ve mutlu bir gelecek arayan bütün herkesi ay yıldızlı bayraklarıyla yarın Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz.

Biz olmamız gereken yerde olacağız, biz meydanlarda olacağız. Genel Başkanımız yarın Gündoğdu Meydanı’nda olacak, bizlerde orada olacağız. Yarın İzmir’den, teröre gereken cevabı en güçlü şekilde İzmir halkı verecektir. Türkiye teröre teslim olmamalıdır. Allah izin ederse, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türk milliyetçilerinin gücünü, İzmir’in, İzmirlilerin gücünü yarın Gündoğdu Meydanı’ndan herkese göstereceğiz'' dedi.

Editör: TE Bilişim