13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
 Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılacağı miting hazırlıklarına başlayan il teşkilatının ve adayların gündemi Bizimle Yürü İzmir Mitingi.
 
Genel seçim çalışmalarına adayların ilçe çıkarmalarıyla devam eden MHP İzmir dün de birinci bölgede Torbalı ve Selçuk’da, ikinci bölgede ise Bayraklı’da seçim çalışmalarını sürdürdü. Gidilen her yerde seçmenleri İzmir mitingine davet eden MHP İzmir’in milletvekili adayları sahada birlik mesajı verdiler.
 
Kampanyanın 1. Etabında toplu halde ilçeleri gezen adaylar, sanayi sitelerinden kadın derneklerine, dezavantajlı grupların platformlarından iş ve işçi temsilcilerine kadar birçok alanda seçim çalışmalarını sürdürüyor. İl başkanı Necat Karataş; “adaylarımızın birlik içinde tek yumruk olarak çalışmaları partimizin siyaset anlayışını da ortaya koyuyor. İşte MHP böyle bir birliğin böyle bir ahenkli çalışmanın partisidir. İktidara geldiğimiz gün hem milletimizin kardeşliği tekrar pekişecek hem de devletimizin organları arasında ahenkli çalışma yeniden başlayacak “dedi.
 
Miting Bizi İzmir’le Buluşturacak
 
MHP’nin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İzmir’de de yükselişte olduğunu vurgulayan Karataş, “biz hazırlıklarımızı büyük bir buluşma için yapıyoruz. Tertip komitemiz dün yaptığımız toplantıyla görevine başladı. 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü İzmir haksızlığa, yolsuzluğa ve her türlü bölücülüğe karşı tek yumruk olduğunu gösterecek ve iktidara MHP ile yürüyecektir” dedi.
 

Editör: TE Bilişim