İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
 Esnafla ve çeşitli STK’larla bir araya Taşer, “belediye kaynaklarını ve kamu araçlarını kendi malı gibi kullanan Kocaoğlu bir de slogan kullanıyor, otobüslerin arkasına da yazmış ‘İzmirliyiz Yaparız’ evet İzmirliler yapar da sen yapamazsın, yapamıyorsun!

Belediye şirketlerin zararda, denizimize hala atık bırakıyorsun, yolların bozuk, derelerimiz ıslah edilmemiş, trafik sorunundan kent kan ağlıyor, ulaşım pahalı. İzmir’e ne verdin, ne yaptın da şimdi gelmiş İzmirlilerin gücünü kendine payanda yapmaya çalışıyorsun.” diye konuştu. 

Partisinin Güzelbahçe belediye başkan adayı Hasan Berrak ile Güzelbahçe ‘de Urla belediye başkan adayı Hasan Hüseyin Akgül ile de Urla seçim çalışmalarını sürdüren MHP Büyükşehir adayı Murat Taşer ve Urla’da hemşehrileri ile buluşan MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, hem AKP adayı Binali Yıldırm’a hem de CHP Adayı Kocaoğlun’a yüklendi.

Taşer, “İzmir’in gerçeklerinden çok uzak olan bu iki aday bina yapmakla meselelerin halledileceğini sanıyor. Biri müteahhitlik diğeri de baronluk yapıyor. AK Parti adayı Binali Yıldırım gittiği yerlerde devlet projelerini belediye projesi imiş gibi sunuyor, Müteahhitlere göz kırpıyor.

Benim güzel şehrim İzmir’de yaşayan yiğit insanlarım da kent yaşantısının sıkıntısın çekiyor. Dünyanın en güzel şehrinde yaşıyorlar, dünyanın en fazla sıkıntısını çekiyorlar. İzmir’in ‘yarımada’ diye adlandırılan bu kısmı hem turizm cenneti, hem de tarım ve hayvancılık merkezi olacak nitelikler taşıyor.

İzmir’i geri bıraktıran, İzmir’i tanımayan ve suni projelerle göz boyamaya çalışan maskeliler bunu anlayamaz. Fakat bizim Projelerimiz hazır. Milliyetçi Hareket Partisi Üretken Belediyecilik anlayışıyla tüm insanlarımıza hem hizmet sunuyor hem de yaşantısını kolaylaştırıyor. Bizimle birlikte her yönüyle kazanan İzmir ve İzmililer olacak dedi.”

Vatandaşların sorularını da cevaplayan Taşer, “Ne gerekiyorsa, insanımızın neye ihtiyacı varsa çağdaş tüm ekipman kullanılarak, bilen insanlarla hizmetlerimizi getireceğiz. Dünyanın en güzel şehrinde yaşayan insanlar sizlersiniz, en güzellerine de layıksınız" diyerek sözlerini sürdürdü.
Editör: TE Bilişim