Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
 CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın İskele önüne saat 15.00 sıralarında geleceği duyurulmasına rağmen vatandaşlar saatler önce beklemeye başladı. CHP otobüsü ile Karşıyaka’ya gelen Balbay, “Hoşgeldin", "İzmir, Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları arasında yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı.

Uzun süre yaşanan izdiham nedeniyle otobüs iskele önündeki alana yanaşamadı. Balbay sık sık otobüsün camından çıkarak vatandaşlarla el sıkıştı. Daha sonra otobüsün üzerinde bir konuşma yapan Balbay, “İnanıyorum ki sevgili Karşıyakalılar, özellikle son Gezi direnişi göstermiştir ki bu halk yenilmez. Sincan Cezaevi’nden çıkarken içimdeki başlıca duygu içeride cezaevinde kalan yurtseverlerin, Atatürkçülerin üzerine kapıyı ben kapatmış gibi sorumluluğu ben hissettim.

Bundan sonraki yaşamımda sizlere söz veriyorum, varlık nedenlerimden biri Türkiye’de hakkın, hukukun yerine getirilmesi için olacak. Önümüzde yerel seçimler var. Eğer yerel seçimlerde Karşıyaka’dan yüzde 70’in altında oy alırsak ben yetmemiş diyeceğim. Size söz veriyorum.

İzmir ve ilçelerindeki seçilecek bütün belediye başkanlarımızın Ankara’daki başkan yardımcısı ben olacağım. Bir milletvekili olarak gücüm ne kadarına yeterse Türkiye’de siyasetin dik durarak, diyalog kurarak yapılabileceğini göstermeye çalışacağım” dedi.

Editör: TE Bilişim