Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu
Ödemiş’te önce Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta ile Berberler ve Kuaförler
Odası Başkanı Necati Gülgen’i ziyaret eden Mutlu daha sonra Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen’i hem tebrik etti, hem de taziyelerini sundu.
Yeniköy’de pazartesi günü meydana gelen trafik kazasında 3 yakınını yitiren Sami Görgen’e başsağlığı dileklerini ileten Mutlu, yaşanan acı olayın tüm esnaf camiasını derinden üzdüğünü belirtti. 5. kez seçilen Sami Görgen’i bu başarısından dolayı kutlayan Mutlu, Ödemiş Gıda Maddeleri Odası’nın güzel bir demokratik yarışa sahne olduğunu kaydetti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen de, “Başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Biz de her zaman başkanımızın yanındayız. Güzel bir seçim dönemi yaşadık. Bundan sonra çalışma vakti. Odamızı daha iyi yerlere taşımak üzere enerjimizi değerlendireceğiz” dedi.
Buradan Terziler Odası’na geçen İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, güven tazeleyen Ayhan Akçam’a da tebriklerini iletti. İzmir’deki 72 odada başkanların yeniden seçildiğini belirten Mutlu, Ödemiş Terziler Odası’nda güven tazeleyen Akçam’a başarılar diledi.
Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, “Başkanımız kongre sürecinde yoğunluk nedeniyle yanımızda olamamıştı. Ama bizim her zaman yüreklerimiz birlikte çarpıyor. Bugün de ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Başkanımız Zekeriya Mutlu’nun başarılı çalışmalarının devamını diliyor, yönetimim ve oda üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
“SEÇİMLER DEMOKRASİ BAYRAMI ŞEKLİNDE GEÇİYOR”
İzmir’de ve Ödemiş’te oda seçimlerin son derece olgun bir biçimde demokrasi bayramı olarak gerçekleştiğine dikkati çeken İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da “İzmir’de aynı gün birçok odada kongre olması nedeniyle Ödemiş’teki bazı odalarımızın kongrelerine katılamadım. Bugün başkanlarımı kutlamak ve başarılar dilemek üzere Ödemiş’e geldim. Marangozlar ve Mobilyacılar Odamızın kongresine de katıldım.
Seçimlerimiz çok güzel bir atmosferde geçiyor. Esnaflarımız ahilikten gelen geleneği yaşatarak, kırmadan, kırılmadan sadece esnafa hizmet adına kongrelerini gerçekleştiriyorlar. Bundan sonra da bu çizgide kongrelerimizin devam edeceğinden şüphem yok. Ödemiş’te güven tazeleyen tüm oda başkanlarımı kutluyor, birlikte daha güzel çalışmalar yapmak üzere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim