Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 Bu yıl rekor katılımla 120 firma ve 220 stand açıldı. Katılımcı sayısının 75'ten 120'ye çıkması ve ziyaretçilerin fuara ilgi göstermesi yüzleri güldürdü. Fuarda standını ziyaret ederek görüşlerini aldığımız Kardelen Fidancılık sahibi Selahattin Altun; '' Fuarın bu seneki katılımcı sayısı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi bizleri son derece mutlu etti. 



Açılışa yoğun ilgi vardı. Bizde Kardelen Fidancılık olarak ziyaretçilerimize kahvaltı ikramında bulunduk. Ödemiş Türkiye'nin süs bitkisi açısından merkez üssü konumundadır. Bize düşen bu yükü omuzlamak ve Ödemişin kalkınmasına yardımcı olmaktır. Hedefimiz Bu havzada ( Ödemiş, Bayındır, Beydağ ) üretilen bitkilerin yurt dışı pazarında alıcı bulması ve söz sahibi olmasıdır. 



Süs bitkileri üreticileri alt birliği başkanı olan Selahattin Altun sözlerie şöyle devam etti; Bundan sonra Hem hükümetimiz, hem bakanlığımız ve Belediyelerimizin desteği ile bu fuar dahada büyüyecektir. Bizlerde birlik olarak bu fuara destek vermeye devam edeceğiz'' dedi. 




Ödemiş süs bitkileri fuarının 10. su düzenlenmesine rağmen bu yıl ilk kez katıldıklarını belirten Burak Botaniğin sahibi Zeki  Göksü; '' Fuara ilk kez katıldık. Aslında katılırken tereddütlerimiz vardı ama hem katılımcı sayısının hemde ziyaretçi sayısının bu kadar fazla olması, ilginin yoğun olması ne kadar doğru bir karar verdiğimizi ortaya koymuştur.




Bundan sonraki fuarlarda yine Burak Botanik olarak yerimizi alacağız. Ödemiş ve Bayındır halkına bu inkanları sunan, bu yörenin halkınında Dünya'nın her yerinde yetiştirlen bitkileri bu bölgede yetiştirebilmesine olanak sağlayan ve inandıran başta Kardelen Fidancılık olmak üzere sektörün duayenlerine çok teşekkür ederiz. 



Fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin en büyük talebi fuar alanının üzerinin kapatılması oldu. Ödemiş Belediyesi bu konu ile ilgili önümüzdeki aylarda toplanarak bir karar verecek. 





haber - fotoğraf : Ersin Usta - İzmir Haber Ajansı
Editör: TE Bilişim