Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
 Ödemiş ilçesindeki Ovakent yolunun bozuk ve dar olmasına dolmuş şoförleri tepki gösterdi. Bir basın açıklaması yapan şoförler, bozuk olan yolun yapılması için imza kampanyası başlattıklarını açıkladı. Ödemiş-Konaklı arası dolmuş şoförlüğü yapan Mehmet Üstüner, yolda her gün kaza yaşandığına dikkat çekerek yolcularında tehlike yaşadığını söyledi.

Ödemiş sanayi sitesinin altından Çatalarmut mevkisine kadar 10 kilometrelik bir yol olduğunu belirten Üstüner, "Bu yolda her gün kazalar yaşanıyor. Yolumuz dar her yağmur yağdığında göle dönüyor. Göle dönen yolda araçlarımız gitmiyor birçok otomobil yolda kalıyor.

Bu yol aynı zamanda arazilere, hayvan çiftliklerine giden ana yollardan biri. Her gün tarım araçları ve traktörlerinde yoğun olarak kullandığı yollardan biri o yüzden bu yolun acil olarak yapılmasını ve genişletilmesini kara yollarından ya da İzmir Büyükşehir Belediyesinden talep ediyoruz" diye konuştu.
"KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU YOL BÖYLE"
Dolmuş şoförü İbrahim Yücel de, Ovakent yolunun yapılmasını istediklerini belirterek şunları kaydetti:
"1979 yılından bu yana bu güzergahta çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu yol böyle. Biz, siyaset yapmıyoruz. Biz, halk olarak bu yolun yapılmasını istiyoruz. Karayolları da, İzmir Büyükşehir Belediyesi de yapar. Kurumlarımız güçlü ve önemli kurumlar güveniyoruz biliyoruz.

Ödemiş’e ne zaman bir yağmur yağsa bu yol göl oluyor araçlar çalışmıyor. Bir arkadaşımız bu yolda kalp krizi geçirdi. Aracı sudan dolayı istop etti ve çok zor anlar yaşandı. Halkımızın bu acıları çekmesini istemiyoruz. Yetkililere çağrı yapıyoruz. İşte Ödemiş Birgi yolu, işte Ödemiş Zeytinlik yolu bir günde yaptılar.”

Editör: TE Bilişim