Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde
 AK Parti’nin seçim beyannamesini eleştiren Vural, “AK Parti’nin seçim beyannamesine baktığımızda MHP’nin güçlendikçe milletimizin kazandığını görüyoruz” dedi.
AK Parti’nin seçim beyannamesini eleştiren MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, “MHP haklı çıktı. Dün terörle mücadele ile bu iş bitmez diyenler müzakereye gidenler bugün terörle mücadeleye gidiyoruz deyip kampanyaya gidiyorlarsa, bir terör örgütünün silah stoklamasına valilerin terör örgütüne operasyonlar yapmamasına yönelik talimatlar verip askerin ve polisin elini kolunu bağlıyorsa uyuyan bombaların yerleştirilmesine zemin hazırlamışlarsa bu işin bir siyasi sorumlusu olması lazım.

Doğuda yaşayan kardeşlerimiz askeri kışlaya, polisi karakola hapsedip PKK’nin alan hakimiyeti oluşturmasını ne kadar büyük bir huzursuzluk getirdiği dikkate alındığında İzmir gibi Anadolu’nun her tarafından insanların huzur içinde yaşadığı bir kentin terör tuzaklarını dikkate aldığımızda zannederim MHP’nin ne kadar haklı çıktığını görünce MHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu görünce aziz vatandaşlarımız bizi güçlendirecektir. 7 Haziran’da seçimlerinde emeklilerini taşeron işçilerini, atamayan öğretmenleri, KPSS mağdurlarını, Polis Meslek yüksek okul mezunları gibi birçok mağdur vardı.

Önerilimiz vardı bu önerileri aziz vatandaşlarımıza getirdiğimiz zaman utanmadan kaynak nerede diyerek vatandaşa hakkını vermek konusunda atacağımız en ufak adımı bile yok sayanlar, bugün eğer seçim beyannamelerinde bir takım şeyler ifade ediyorlarsa bu MHP’nin ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyuyorlar. 13 yıldır vermediler, görmediler gözden kaçırdılar. Ama bugün eğer seçim beyannamelerinde biraz görüyor gibi oluyorlarsa bilin ki AK Parti yeni bir aldatma ve kandırma sürecine girmiştir. MHP’nin ekonomik açıdan ortaya koyduğu vaatlerin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Görüyoruz ki MHP güçlendikçe milletimiz kazanıyor” dedi.
Editör: TE Bilişim