Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
İzmir'in Buca ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle 4. kattan düşen Şevval Sayar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 
Olay, bugün saat 05.30 sıralarında, Atatürk Mahallesi 202/57 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Şevval Sayar, 4. katın penceresinden beton zemine düştü. Olayı görenlerin durumu bildirmesi ile gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Sayar'ı ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Burada tedavi altına alınan genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şevval Sayar'ın düştüğü dairede yaşayan ismi açıklanmayan bir şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Kimliği açıklanmayan genç, polisteki ilk ifadesinde Şevval Sayar'ı dışarıda kalmaması için evine aldığını, daha sonra yiyecek bir şeyler almak için evden ayrıldığında, Sayar'ın kendini boşluğa bıraktığını ileri sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, henüz neden düştüğü belirlenemeyen Sayar'ın intihar mı ettiği, dengesini kaybedip mi düştüğü yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.
Editör: TE Bilişim