Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.
2015 Aralık ayının son günleri yaşanırken, İzmir Optimum'u da yeni yıl heyecanı sardı.

Optimum da yeni yıl için özel bir yılbaşı hazırlığı yapılırken, alışveriş merkezinin giriş kapısına yılbaşı ağacı konuldu. Işıl ışıl görüntüsüyle ziyaretçilere keyifli bir alışveriş imkanı sunacak Optimum, bu yılda özel sürprizler hazırladı.

'Yeni yıl yeni umutlarla gelsin' diyen İzmir Optimum Outlet, yeni yılda rüyaları süsleyen son model iki otomobili ziyaretçilerine hediye edecek.

Optimum Club üyeleri, 1 Temmuz ve 31 Aralık tarihleri arasında AVM’de yaptıkları her 125 TL’lik alışveriş karşılığında BMW 218i Active Tourer ve MINI Cooper Countryman ALL4 kazanma fırsatını yeni yılda yakalayacak. 

Optimum’da aynı gün içinde toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerde, danışmada form doldurarak çekilişe katılabilecek.

31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek kampanya sonunda birer son model BMW 218i Active Tourer ve MINI Cooper Countryman ALL4 12 Ocak 2016’da noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak çekiliş ile sahibini bulacak.

Ayrıca birbirinden farklı birçok mağaza da yeni yıla özel kampanyaları ile ziyaretçilerini bekleyecek. 

Editör: TE Bilişim